Bli med på en uforglemmelig reise til Zrce Beach, Kroatias populære party destinasjon!

 

 Hva skjer på ZRCE:

 After Beach Party

 Poolparty

 Bungyjumping

 Eventer

 Kjente Dj`s

 Festivaler

 Vannaktiviteter

 Partybåt 

 

Zrce har etablert seg som nr.1 after beach party plass i Europa, med sine over 1 million besøkende hver sommer. Med stort utvalg av barer, restauranter og kafeer som tilbyr alt fra middelhavsretter, cocktailer og en varm vennlig atmosfære, dag og natt.

Reisende til Zrce som har opplevd fasilitetene, kjente Dj`s og eventene, er enig om at dette er en av de beste party destinasjonene i verden – nyt chill out lounge områdene, delta i sport og adrenalinfylte aktiviteter, eller sol deg på stranden og ta en svømmetur i det klare turkise vannet. Zrce har stor variasjon av aktiviteter som vannski, dykking, tubing, fotball, volleyball, strikkhopp og andre aktiviteter.

Zrce er kjent for sine mange klubber, Kalypso, Euphoria, Aquarius og Papaya, videre kommer du til Bura Bura Beach og Noa Beach club. Klubbene arrangerer daglige After Beach Party og et natteliv som aldri skuffer. Zrce er mest kjent for sine mange festivaler – Ta med vennegjengen, på en av de mange festivalene som arrangeres hver uke mellom juni og september.